Παγκόσμια Ημέρα Ζώων - Βγάλτε φωτογραφίες τους/τις μαθητές/τριές σας με τα αγαπημένα τους ζώα

Γιορτάστε τη μέρα με διασκεδαστικό κι εκπαιδευτικό τρόπο με τους/τις μαθητές/τριές σας με τη μηχανή αναζήτησης "Google" στις κινητές σας συσκευές.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Δοκιμάστε τη διαδικασία είτε με την εφαρμογή Google Chrome είτε με την εφαρμογή της Google για κινητές συσκευές. 1. Πληκτρολογήστε στα αγγλικά ή στα ελληνικά το ζώο που επιθυμείτε στη μηχανή αναζήτησης. 2.  Έπειτα πατήστε εκεί που λέει "Τρισδιάστατη προβολή".3. Για να εμφανιστεί το ζώο στον χώρο όπου βρίσκεστε πατήστε "Προβολή στον χώρο".


4. Το ζωάκι εμφανίζεται στον χώρο όπου βρίσκεστε και μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες και βίντεο με αυτό!5. Μπορείτε να επιλέξετε κι άλλα ζωάκια από το πλαίσιο που εμφανίζεται κάτω:Βγάλτε όσες φωτογραφίες κι όσα βίντεο με τους/τις μαθητές/τριές σας για να γιορτάσετε την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.

Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί η διαδικασία αυτή στις κινητές σας συσκευές, δοκιμάστε να κατεβάσετε τις δύο πιο κάτω παραπλήσιες εφαρμογές Επαυξημένης Πραγματικότητας:

1. ARLOOPA: AR Camera 3D Scanner

Play Store

App Store


2. DEVAR - Augmented Reality AppΣχόλια

 1. Καταπληκτικό !!! Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες!!! (Το δικό μου κινητό δεν μου εμφανίζει προβολή στο χώρο δυστυχώς. Θα το δοκιμάσω με κάποιου συναδέλφου)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εξαιρετικό! Ευχαριστώ πολύ! Δεν εμφανίζεται όμως η προβολή στο χώρο. Χρειάζεται να έχει κάποιες προδιαγραφές το κινητό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παρακαλώ! Για να μην βγάζει την προβολή στον χώρο, δεν το υποστηρίζει η κινητή σας συσκευή. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις εφαρμογές Επαυξημένης Πραγματικότητας "ARLOOPA" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arloopa.arloopa&hl=el&gl=US και "DEVAR" https://play.google.com/store/apps/details?id=org.devar.android&hl=el&gl=US

   Διαγραφή
 3. Πολύ εντυπωσιακό! Εμένα, ενώ μου βγάζει προβολή στο χώρο και μπορώ να πάρω φωτογραφία, δεν μπορώ να τραβήξω βίντεο. Έχω ενημερώσει το chrome αλλά και πάλι τίποτα. Ξέρει κάποιος γιατί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα σας! Χαίρομαι που σας άρεσε! Για να τραβήξουμε βίντεο πατάμε παρατεταμένα το άσπρο κυκλάκι που πατάμε για να τραβήξουμε φωτογραφία! Το έχετε δοκιμάσει αυτό;

   Διαγραφή
  2. Ναι, το δοκίμασα αλλά τίποτα. Samsung s20 είναι η συσκευή μου. Μήπως δεν είναι συμβατη για λήψη βίντεο; Κάνω βέβαια δουλειά και με τις φωτογραφίες αλλά είμαι νηπιαγωγος κα το βίντεο θα τα τρελαινε τα μικρά (κι εμένα 🙂)

   Διαγραφή
  3. Είμαι σίγουρος ότι θα ξετρελαθούν!!! Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή Επαυξημένης Πραγματικότητας ARLOOPA, είναι παραπλήσια και μπορείτε να τραβήξετε και φώτο και βίντεο! Καλή αξιοποίηση! Περιμένω εντυπώσεις!!!

   Διαγραφή
 4. Είναι τέλειο, συνάδελφε! Σε ευχαριστούμε !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς το blog σου! Σε ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου. Συνέχισε έτσι!
  https://youtu.be/gqTJfQUbTCM

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου