Πρώτες βοήθειες - Η επίσημη εφαρμογή των Πρώτων Βοηθειών του Ερυθρού ΣταυρούΜπορείτε να την κατεβάσετε από τα πιο κάτω λινκ στις κινητές σας συσκευές:

Play store


App Store


ΠΗΓΗ: https://www.samarites.gr/?section=2021&language=el_GR


Περιγραφή εφαρμογής από το Play Store:

Η επίσημη εφαρμογή των Πρώτων Βοηθειών της IFRC ( Διεθνής Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου) παρέχει άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις πιο κοινές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης πρώτων βοηθειών και συμβουλές ασφαλείας για καταστάσεις κρίσης. Με διαδραστικά κουίζ και απλά, βήμα προς βήμα, καθημερινά σενάρια πρώτων βοηθειών, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να διδαχτείτε τις πρώτες βοήθειες.

■ Συμμετοχή και ενεργή μάθηση σας επιτρέπουν να βλέπετε και να παρακολουθείτε την εξέλιξή σας, να οικοδομείτε γνώση και να αυξάνετε την εμπιστοσύνη στις δεξιότητές σας και στην ικανότητά σας να βοηθάτε σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
■ Συμβουλές ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της υδάτινης ασφάλειας και της οδικής ασφάλειας, που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
■ Το προφορτωμένο περιεχόμενο σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή, ακόμη και χωρίς σήμα κινητής τηλεφωνίας ή σύνδεση WiFi.
■ Τα διαδραστικά κουίζ σάς επιτρέπουν να κερδίσετε σήματα επιβράβευσης τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας, όπως επίσης και τις σωτήριες γνώσεις σας.
■ Βελτιωμένη πολυγλωσσική δυνατότητα ανεξάρτητα από την τοποθεσία χρήστη.
■ Συνδέσεις με τον τοπικό Ερυθρό Σταυρό ή την Ερυθρά Ημισέληνο επιτόπου και διαδικτυακή εκπαίδευση.
■ Πλήρως συντονισμένο με αριθμούς έκτακτης ανάγκης (όπως 911, 999, 112 και άλλους), ώστε να μπορείτε να καλείτε βοήθεια από την εφαρμογή ανά πάσα στιγμή, ακόμη και όταν ταξιδεύετε εκτός συνόρων.

Σχόλια