edapp - Τεχνητή Νοημοσύνη - Δημιουργήστε ελκυστικές παρουσιάσεις-μαθήματα, με ενσωματωμένο κουίζ, σε 1 λεπτό, για τις κινητές συσκευές κι όχι μόνο


Ο ιστότοπος edapp είναι ένα Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης (LMS) που επικεντρώνεται στην κινητή μάθηση. Προσφέρει μια πλατφόρμα για την παροχή εκπαίδευσης στην ομάδα σας, είτε για ψηφιακή εκπαίδευση είτε για εκπαίδευση επί τόπου. Το edapp περιλαμβάνει εργαλεία για τη δημιουργία μαθημάτων, την παρακολούθηση της απόδοσης των μαθητών και την παροχή βιβλιοθήκης με πάνω από 1.000 δωρεάν μαθήματα.

Το edapp προσφέρει επίσης το "Create with AI", ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης, που μας επιτρέπει να δημιουργούμε μαθήματα-παρουσιάσεις με ενσωματωμένο κουίζ με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς την ανάγκη χρονοβόρας διαδικασίας. 



Το edapp είναι διαθέσιμο δωρεάν και επι πληρωμή για όσους χρειάζονται περισσότερες λειτουργίες. 

Το αρνητικό σημείο είναι ότι καταλαβαίνει ελληνικά, προσθέτουμε το κείμενο ή την παρουσίαση που επιθυμούμε στα ελληνικά, το καταλαβαίνει, αλλά δημιουργεί το μάθημα - παρουσίαση στα αγγλικά. Μπορούμε, όμως, να μεταφράσουμε μετά το περιεχόμενο στα ελληνικά με άλλο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης όπως είναι το "Deepl".

Εδώ θα δείτε δύο αποτελέσματα: 

1. Μία παρουσίαση-μάθημα από τον εξαιρετικό συνάδελφο, Αναστάσιο Μελιόπουλο, στου οποίου τον ιστότοπο θα βρείτε εκπληκτικό υλικό. 

https://trainingpreview.edapp.com/p/OYulj4EaFyoKrk9Hmd7jYMfQ?lessonId=65d6728bd03200b0c7b8d226

2. Μία παρουσίαση - μάθημα για το ηλιακό μας σύστημα (σύντομα θα τη μεταφράσω):

https://trainingpreview.edapp.com/p/ip7LYdkCOlQ7GmXK494fhDNd

Για να δημιουργήσουμε ένα μάθημα στο edapp ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα που βλέπουμε στο πιο κάτω βίντεο:

Σχόλια