Τεχνητή Νοημοσύνη - Quiz Generators - "ℚ𝕌𝕀ℤ𝕀ℤℤ 𝔸𝕀"

 




Get Quizizz AI certified με το πιο κάτω λινκ:
https://quizizz.com/home/quizizz-ai/ai-certification-for-educators?lng=en


Earn your Quizizz Game Changer Certificate με το πιο κάτω λινκ:

Με τον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Quizizz για έναν μήνα (πρέπει αρχικά να έχετε λογαριασμό στο Quizizz και μετά να πατήσετε τον πιο κάτω σύνδεσμο)

Όταν πατήσετε τον σύνδεσμο πρέπει να παρακολουθήσετε το mini tutorial και αναθέσετε ένα κουίζ σε οποιονδήποτε και να το απαντήσει): 



"ℚ𝕌𝕀ℤ𝕀ℤℤ 𝔸𝕀"

Η Quizizz AI είναι η νέα λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης της πλατφόρμας Quizizz. Η Quizizz AI εκπαιδεύεται από τη βιβλιοθήκη της πλατφόρμας, η οποία περιλαμβάνει εκατομμύρια δραστηριότητες που έχουν δημιουργηθεί από εκπαιδευτικούς και είναι προσβάσιμη σε όλους. 

Με την Quizizz AI μπορούμε να δημιουργήσουμε ερωτήσεις, κουίζ και διαφάνειες σε δευτερόλεπτα. 

Η Quizizz AI λειτουργεί ως εξής:



Με την επιλογή "Create from scratch" δημιουργούμε μόνοι μας το κουίζ μας, χωρίς τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Με την επιλογή "Generate from text" μπορούμε να δημιουργήσουμε κουίζ με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης με τρείς τρόπους.


1ος Τρόπος: Μπορούμε να δημιουργήσουμε κουίζ με μία προτροπή (prompt). 
π.χ. Prompt: Δημιούργησε ένα κουίζ για την προπαίδεια του 4. Χρησιμοποίησε μόνο ερωτήσεις για τον πολλαπλασιασμό με τον αριθμό 4. 

Tip: Στην προτροπή (prompt) πρέπει να είμαστε σαφείς και συγκεκριμένοι.

2ος Τρόπος: Μπορούμε να μετατρέψουμε σε κουίζ ή διαφάνειες αρχεία όπως PDF, DOC και PPT. Λειτουργεί και με τα έγγραφα της Google.

3ος Τρόπος: Μπορούμε να μετατρέψουμε βίντεο του YouTube σε κουίζ και διαφάνειες. Επικολλούμε έναν σύνδεσμο του Youtube ή χρησιμοποιούμε την επέκταση Chrome για να δημιουργήσουμε κουίζ από βίντεο του YouTube.






Στο πιο κάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε κουίζ στο Quizizz AI με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. 


Με τον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Quizizz για έναν μήνα (πρέπει να παρακολουθήσετε το mini tutorial και αναθέσετε ένα κουίζ σε οποιονδήποτε και να το απαντήσει): https://quizizz.ref-r.com/c/i/32645/68436616










Σχόλια