Δεκαδικοί Αριθμοί - 15+ Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες για τη διδασκαλία των Δεκαδικών ΑριθμώνΔιαδραστικό φύλλο εργασίας έτοιμο για εκτύπωση για το κεφάλαιο 2: Αριθμοί με... συνοδεία (Δεκαδικοί αριθμοί) . Πατήστε ΕΔΩ για να το εκτυπώσετε.
 

Διαδραστικό φύλλο εργασίας έτοιμο για εκτύπωση για το κεφ. 3. Οι αριθμοί αλλάζουν εμφάνιση (Μετατροπή δεκαδικών σε κλάσματα και αντίστροφα). Πατήστε ΕΔΩ για να το εκτυπώσετε.
Διαδραστικό φύλλο εργασίας έτοιμο για εκτύπωση για το κεφ. 4. Οι αριθμοί αναμετριούνται (Σύγκριση φυσικών ή δεκαδικών αριθμών). Πατήστε ΕΔΩ για να το εκτυπώσετε.


Διαδραστικό φύλλο εργασίας έτοιμο για εκτύπωση για το κεφ. 5. Προσθέσεις και αφαιρέσεις (Πρόσθεση και αφαίρεση φυσικών και δεκαδικών αριθμών). Πατήστε ΕΔΩ για να το εκτυπώσετε.

Στο πιο κάτω Sway μπορείτε να βρείτε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, ebook, βίντεο, ψηφιακά κουίζ και παιχνίδια, διαδραστικές εικόνες κ.ά. για τη διδασκαλία των Δεκαδικών Αριθμών. Συγκεκριμένα:

1️⃣ E-BOOK ΔΕΚΑΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
2️⃣ ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΕΚΑΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
3️⃣ ESCAPE ROOM - ΔΕΚΑΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
4️⃣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΘΕΣΗ ΨΗΦΙΩΝ
5️⃣ TRIVIAL - ΚΟΥΙΖ
6️⃣ QUIZIZZ LESSON
7️⃣ KOYIZ 1
8️⃣ KOYIZ 2
9️⃣ KOYIZ 3
🔟 WORDWALL 1
1️⃣1️⃣ WORDWALL 2
1️⃣2️⃣ WORDWALL 3
1️⃣3️⃣ WORDWALL 4
1️⃣4️⃣ 7 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΚΑΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
1️⃣5️⃣ 10 ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Κάντε εγγραφή στο κανάλι EdTech Teacher - Σπύρος Σπύρου και ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Facebook για να ενημερώνεστε για ψηφιακά εργαλεία και βιντεομαθήματα για την εκπαιδευτική διαδικασία.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εργαστήριο Δεξιοτήτων Νηπιαγωγείο, Α΄ & Δ΄ Δημοτικού

2 Χριστουγεννιάτικα Θεατρικά για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων - Βγάλτε φωτογραφίες τους/τις μαθητές/τριές σας με τα αγαπημένα τους ζώα